LOADING

Type to search

Stiri

ISA nu sunt foarte optimişti în privinţa domeniului sign în viitorul apropiat

Cristian Faur august 3, 2019
Share

International Sign Association (ISA) a dat publicităţii parţial o serie dintre concluziile unui studiu mai larg pe tema mediului economic recent şi din viitorul apropiat şi a efectelor acestora asupra industriei semnalisticii. Sign Industry Economic Report, studiu ce analizează evoluţia unei serii întregi de factori determinanţi pentru evoluţia acestui mediu, sponsorizat de National Association of Sign Supply Distributors (NASSD), a fost elaborat în luna iunie a anului curent.

Conform studiului, preţurile materiilor prime precum hârtie sau oţel au arătat tendinţe de scădere recent, tendinţe ce vor continua conform autorilor, cel puţin în privinţa hârtiei, după creşterea spectaculoasă de preţuri de anul trecut. În privinţa oţelului, previziunile nu sunt atât de clare pentru sfârşitul anului curent. De asemenea, autorii sfătuiesc pe cei care vor să încheie contracte pe termen lung pentru aprovizionare cu lemn să mai aştepte, întrucât se aşteaptă creşteri de preţuri, semn că lemnul nu confirmă tendinţele pentru restul materiilor prime.

Afişajul clasic, static sau arhitectural ar putea fi cel mai în pericol de stevolutieagnare segment de piaţă, în timp ce soluţiile electronice vor continua creşterea din ultima perioadă. Asta, dacă privim evoluţia pe segmente. Oricum, în toate sectoarele creşterea îşi va reduce turaţia în acest domeniu în anul 2019 – 2020, cu riscul de scăderi ulterioare şi din 2020 încolo.

Foto: ISA

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *