LOADING

Type to search

Publicitate imprimată care te ajută să adormi

Romulus Cristea iunie 16, 2018

România, campioană europeană la wrapping

Cristian Faur iunie 12, 2018

Update Advertising: Noutățile de la cele mai mari brand-uri de textile, la Roadshow 2018

Romulus Cristea mai 4, 2018

Breaking news în lumea imprimării: HP anunță prima serie de echipamente de imprimare latex pe rigid și o cerneală latex albă

Sign Romania martie 22, 2018

Dacă doriți să postați anunțuri de vânzare-cumpărare de echipamente second hand vă invităm să accesați site-ul www.cartush.ro. Înscrierea și postarea anunțurilor se face gratuit prin simpla completare a două câmpuri într-un formular.

Cartush.ro dă posibilitatea postării gratuite de anunțuri de către companiile din industria de print, astfel că cei interesați pot găsi toate ofertele curente de vânzare atât pentru utilaje second hand, cât și pentru echipamente nou lansate. Anunțurile cuprind descrieri relevante furnizate de ofertanți, respectiv caracteristici, stare, preț, date de contact.

Pe lângă oferte de echipamente second hand, portalul oferă informații legate de promoții și oferte speciale aplicate produselor noi de către furnizorii specializați în distribuția de materiale și echipamente de tipar și producție publicitară.

Pentru se a păstra o legătură permanentă cu publicul vizat direct interesat, este trimis în fiecare săptămână un newsletter către o bază de date de 3500 de companii din domeniile tiparului și al producției publicitare cu cele mai recente oferte de echipamente second hand postate pe platforma de anunțuri cartush.ro.

Anunțurile postate pe www.universign.ro nu vor fi șterse, dar vor beneficia de afișarea și pe noul portal, www.cartush.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *