LOADING

Type to search

SGIA premiază două echipamente Durst

Cristian Faur octombrie 10, 2018

Vrem să facem Vizualist cel mai cunoscut brand românesc premium cu produse decorative și de mobilier cu aplicații imprimate

Sign Romania septembrie 9, 2018

Toate pânzele sus

Sign Romania octombrie 8, 2018

Mida Soft Business devine Canon Gold Partner

Cristian Faur octombrie 3, 2018

Dacă doriți să postați anunțuri de vânzare-cumpărare de echipamente second hand vă invităm să accesați site-ul www.cartush.ro. Înscrierea și postarea anunțurilor se face gratuit prin simpla completare a două câmpuri într-un formular.

Cartush.ro dă posibilitatea postării gratuite de anunțuri de către companiile din industria de print, astfel că cei interesați pot găsi toate ofertele curente de vânzare atât pentru utilaje second hand, cât și pentru echipamente nou lansate. Anunțurile cuprind descrieri relevante furnizate de ofertanți, respectiv caracteristici, stare, preț, date de contact.

Pe lângă oferte de echipamente second hand, portalul oferă informații legate de promoții și oferte speciale aplicate produselor noi de către furnizorii specializați în distribuția de materiale și echipamente de tipar și producție publicitară.

Pentru se a păstra o legătură permanentă cu publicul vizat direct interesat, este trimis în fiecare săptămână un newsletter către o bază de date de 3500 de companii din domeniile tiparului și al producției publicitare cu cele mai recente oferte de echipamente second hand postate pe platforma de anunțuri cartush.ro.

Anunțurile postate pe www.universign.ro nu vor fi șterse, dar vor beneficia de afișarea și pe noul portal, www.cartush.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *