LOADING

Type to search

Stiri

Grupul PIN a organizat un eveniment de prezentare

Cristian Faur aprilie 4, 2019
Share

Tehnologia latex şi finisarea au fost în centrul atenţiei în prezentările făcute şi în discuţiile avute de gazde cu clienţii invitaţi. Totul pe baza celei mai noi oferte de echipamente destinate acestor tipuri de abordări, echipamente aflate în portofoliul grupului PIN. Mai precis, maşini de tipar latex de la HP şi de tăiere Summa. Acestea, pe lângă prezentări, au avut parte şi de o şansă de a arăta ce pot într-o sesiune demo.

“Outdoorul este în scădere”, a spus Lavinia Pop, managing partner la grupul PIN.  ”Asta şi datorită legislaţiei, este mai restrictivă. Dar asta nu înseamnă că printul este în scădere. Printul este în creştere, doar că se schimbă structura, abordarea şi materialele pe care imprimăm. Indoorul, în schimb, este în creştere, mai ales în retail. Tehnologiile care sunt în creştere sunt latexul şi sublimarea. În acest moment, latexul este tehnologia prietenoasă cu o gamă foarte, foarte mare de materiale.”

Vom reveni cu mai multe detalii şi declaraţii într-un articol mai cuprinzător în vitorul număr tipărit al revistei noastre şi ulterior pe site.

Foto: Sign Romania

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *