LOADING

Type to search

Diverse Producători Stiri Tehnic

Realitatea augmentată pentru toți. O soluție de la Konica Minolta

Romulus Cristea februarie 19, 2019
Share

„GenARate” este denumirea soluției oferite la nivel comercial, din acest an, de compania Konica Minolta și concepută pentru realizarea de experiențe în domeniul realității augmentate (AR).

„Utilizarea acestui instrument nu necesită nici criptare, nici o formare profesională prealabilă”, se menționează pe portalul oficial al companiei japoneze. Ea este o soluție folosită pentru a face accesibilă tuturor experiența realității augmentate și se adresează pentru utilizare tipografiilor și agențiilor de marketing, care doresc să-și îmbogățească cu ușurință suporturile imprimate adâugând conținut multimedia (video, animație și modele 3D). Mai pe scurt, „GenARate” permite suprapunerea de conținut numeric pe suportul pentru tipar.

Utilizatorii finali vor putea viziona conținutul virtual prin intermediul unei aplicații descărcate pe telefonul mobil, interacțiunea vizuală urmând să se realizeze prin intermediul ecranului de la telefon sau tabletă.

Suportul pentru această soluție oferită de Konika Minolta poate fi, de exemplu, o reclamă publicitară, ambalajul unui produs, pagina (coperta) unei reviste sau cărți etc. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *