LOADING

Type to search

Diverse Producători Stiri

După cumpărarea Mactac, Avery Dennison se regrupează în Belgia

Romulus Cristea septembrie 22, 2018
Share

După ce a concediat 400 de angajați din Germania, grupul american Avery Dennison a recrutat 250 de lucrători din Belgia.

Principalul producător european și distribuitor important de materiale adezive sensibile la presiune (precum etichete autoadezive), papetărie, și multe alte produse din hârtie, Avery Dennison intenționează să tripleze producția uzinei de la Soignies, din Belgia. În acest scop, numărul angajaților de la această fabrică ar urma să crească de la 400, la 650. Uzina din Valonia a fost cumpărată de Avery Dennisons, de la rivalul său, Mactac.
Însă, campania de recrutare de personal pentru uzina din Soignies este de fapt și un transfer al centrului de producție, notează publicația specializată Graphiline. În ianuarie 2018, producătorul de folie autocolantă Avery Dennison a anunțat că va închide uzina (cu 400 de angajați) de la Schwelmer (Germania), cel târziu în ianuarie 2019. La Schwelmer, se fabricau etichete și folii autocolante, pentru ambele game de produse piața fiind în creștere.
Avery Dennison a anunțar că uzina cumpărată de la Mactac este în curs de reorganizare, vechile instalații urmând să fie înlocuite cu unele mai performante. (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *