LOADING

Type to search

Eveniment Print digital Producători Stiri

Cel mai bun colator al anului va primi 5.000 de dolari de la Avery Dennison

Romulus Cristea septembrie 1, 2018
Share

Din cei 12 câștigători regionali ai concursului organizat de Avery Dennison Graphics Solutions, unul singur va fi declarat „Regele colantării”.

S-a dat startul pentru concursul Wrap Like A King – Ediția 2018, iar câștigătorul pentru cel mai bun proiect de colantare al unui autoturism va primi 5.000 de dolari SUA (aproximativ 4.300 de euro). Competiția este deschisă colatorilor din 53 de țări, din întreaga lume.
Proiectele înscrise la concurs vor consta în colantare cu destinație comercială sau colantare totală cu folie de vinil imprimat sau vinil colorat, cu scopul de a modifica culoarea unui autoturism. Este permisă doar utilizarea foliilor Supreme Wrapping și Supercast (folie imprimată digital). Participanții vor trebui să înscrie proiectul propus de colantare pe site-ul oficial al concursului (wraplikeaking.averydennison.com), până la data de 15 septembrie, potrivit portalului specializat Graphiline.
Cei 12 participanți care vor câștiga, la nivel regional, competiția Wrap Kings vor primi premii de 2.000 de dolari (aproximativ 1.725 de dolari) constând în produse Avery Dennison, precum și bilete de intrare la salonul SEMA. Pentru patru concurenți ce vor fi declarați câștigători continentali ai concursului (America de Nord, Europa, Asia de Nord și Australia – Noua Zeelandă), premiile acordate vor însuma pentru fiecare, 3,200 de dolari (2.750 euro ), un sejur de patru zile la Las Vegas și bilete de intrare la Salonul Auto Internațional SEMA.(R.C.)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *