LOADING

Type to search

Stiri

Duplo şi EFI au anunţat un nou pas în integrarea soluţiilor pentru finisare

Cristian Faur august 29, 2018
Share

EFI şi Duplo Corporation au trecut mai departe în procesul de compatibilizare a soluţiilor software de management al proceselor de lucru cu cel de producţie a maşinilor digitale de finisare. Îmbinarea celor două va duce la o creştere  a productivităţii şi a vitezei de lucru pe partea de finisare cu până la 70 procente în ceea ce priveşte partea de pregătire a lucrării.

“Clienţii EFI şi Duplo vor economisi cu siguranţă timp eliminând nevoia de introducere manuală a datelor şi de pregătire a informaţiilor în cadrul proceselor de tipar administrate prin soft EFI”, a spus Peter Dyson, product launch manager la Duplo International. ”Eforturile noastre combinate pentru această soluţie automatizată vor reduce, de asemenea, erorile umane, în plus, utilizatorii vor avea opţiunea de a verifica încă o dată rapid lucrările înainte de începerea procesului de tipar”.

Noua opţiune de integrare este disponibilă online pentru noul soft de control Duplo DC-476 PC Controller. Suportul pentru Duplo DC-646 va fi disponibil tot în cursul acestui an. Echipamentele Duplo sunt disponibile în România prin intermediul NIS Electronics, www.nis.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *