LOADING

Type to search

Stiri

Şeful Mimaki Europe se retrage din funcţie

Cristian Faur iulie 4, 2018
Share

Sakae Sagane, director al Mimaki pentru Europa, şi-a anunţat retragerea după 13 ani la cârma filialei continentale a producătorului nipon. În cei 13 ani în această funcţie, cel care a deţinut pe lângă funcţia regională şi pe cea de vicepreşedinte al Mimaki Engineering Company a reuşit să transforme acest subsidiar dintr-o mică reprezentanţă într-una care se compară ca venituri cu divizii cu mai multă vechime, experienţă şi expunere. În 2005, Mimaki Europe avea 5 angajaţi, iar numărul lor a depăşit 100 în prezent.

Reţeaua de distribuitori şi service s-a extins semnificativ sub cârma lui Sagane, iar acest lucru nu a fost valabil doar pentru Europa, zona Eurasiei fiind sub atenta supraveghere a acestuia, supraveghere care s-a soldat cu fondarea Mimaki Eurasia în Turcia, concept special adresat acestei regiuni. Extinderea nu a fost valabilă doar teritorial, ci şi în planul tehnologiei: Mimaki Europe s-a impus pe câteva segmente foarte importante ale pieţei de print, respectiv, sign, display, textile, dar a preluat şi un rol semnficativ în ceea ce priveşte tiparul 3D.

Nu în ultimul rând, pe perioada cât Sakae Sagane a fost la conducerea Mimaki Europe, veniturile reprezentanţei au crescut de la 46 milioane euro în 2006 la 125 milioane anul trecut. “Timpul petrecut dezvoltând Mimaki Europe a fost unul plin de satisfacţii”, a declarat Sagane. ”Avem o echipă fantastică şi a fost o plăcere să lucrez cu ei, avem, de asemenea, un număr de clienţi inovatori şi loiali care ne-au împins spre performanţe mai mari şi care ne-au ajutat cu succesul lor în business. Sentimentele mele sunt amestecate în acest moment în care las această captivantă afacere şi trec într-o altă etapă a vieţii mele.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *