LOADING

Type to search

Diverse Producători Stiri

Nanotehnologii pentru foliile autoadezive la Avery Dennison

Romulus Cristea iulie 7, 2018
Share

Seria Automotive Window Film (AWF) include trei game de folii, care protejează pasagerii autoturismelor de căldura și strălucirea razelor solare.

„Foliile AWF, de la Avery Denisson, utilizează nanotehnologia pentru a opri căldura provenită de la razele solare. Transmisia luminii este permisă, în funcție de model, într-un interval de 5%-50%, iar razele ultraviolete sunt filtrate până la un nivel care le reduce intensitatea cu 99%. Folia propriu-zisă nu are în componență straturi metalice și nu creează niciun fel de interferență cu dispozitivele electronice ale autoturismului”, susține producătorul. Efectul de orbire este redus cu 94%. În cazul unui impact (accident), folia reține bucățile de geam, protejând astfel conducătorul auto și pasagerii din autoturism, potrivit publicației specializate Graphiline. Noile produse ale companiei americane Avery Denisson au fost prezentate publicului la Berlin, la salonul Fespa, dedicat tiparului în format mare.
Datorită transparenței extrem de bune, foliile AWF pentru geamuri pot fi utilizate inclusiv pe parbrizul autoturismelor. (R.Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *