LOADING

Type to search

Stiri

Un nou membru în familia UV LED de la Mutoh

Cristian Faur iunie 27, 2018
Share

ValueJet 1638UR este un model format wide produs în Japonia şi este cel mai nou membru în familia ValueJet 1638 UH hibride UV LED, câştigătoare anul trecut la una dintre categoriile concursului Best Flatbed/Hybrid Printer organizat de European Digital Press Association (EDP).  Noua maşină în rolă cu două lămpi UV LED tipăreşte pe materiale de până la 162 cm (64“) lăţime şi este special dezvoltată pentru aplicaţii de pe pieţele de sign, display şi print comercial.

Utilajul foloseşte cernelurile proprietar de la Mutoh US11 UV LED CMYK, plus White şi Clear, disponibile în cartuşe de 220 ml şi pungi de 800 ml (albul vine în pungi de 500 ml), lucru care îi dă posibilitatea de a tipări pe o gamă foarte largă de substraturi.  Tipăriturile vor ieşi deja uscate, gata pentru alte tipuri de tratament sau finisare. Valoarea adăugată mare vine, printre altele, şi din posibilitatea folosirii cernelurilor albe sau transparente, care permit printul pe medii transparente sau medii fără alb, dar şi din posibilitatea tiparului pe mai multe straturi şi a efectelor varnish.

Capetele de print permit o rezoluţie de 1440 x 1440 dpi, iar utilajul poate lucra cu medii de până la 100 kg greutate. “Am observant o creştere semnificativă a vânzărilor noastre de echipamente UV LED anul trecut”, a spus Kenji Yasuhara, Managing Director, Mutoh. ”Noul ValueJet 1638UR va oferi tipografilor […]  să-şi extindă oferta către zona de aplicaţii speciale şi tipărituri cu valoare adăugată mare. Modelul va permite tiraje scurte pe cea mai mare variatate de tipuri de substrat de pe piaţă. Utilizatorii vor putea tipări pe toate tipurile de substrat pentru sign şi display care sunt prea sensibile pentru tiparul pe bază de apă sau solvent. Singura limită este doar creativitatea utilizatorului.”

Echipamentele Mutoh sunt distribuite în România prin Mons Medius (www.momsmedius.ro).

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *