LOADING

Type to search

Eveniment Producători Stiri

Mark Andy a achiziționat Brandtjen & Kluge

Romulus Cristea iunie 23, 2018
Share

Producătorul american de echipamente de finisare pentru industria tiparului, Brandtjen & Kluge, a fost cumpărat de Mark Andy, companie cu o tradiție, în domeniu, de peste 70 de ani.

„Dorim să continuăm tradiția Kluge, aceea de a oferi produse și servicii, plus consumabile de înaltă calitate, mai ales că acum este disponibilă toată infrastructura globală de la Mark Andy. Compania noastră este încântată de noua achiziție, deoarece discutăm de o marcă apreciată, consolidată de-a lungul mai multor decenii și cu nenumărați clienți pe întreg mapamondul”, a declarat Kevin Wilken, președinte-director general la Mark Andy, citat de portalalul Label & Labeling.
În același context, Michael Aumann, managerul general de la Brandtjen și Kluge, a adăugat: „Kluge este lider în domeniul finisării tipăriturilor, compania evoluând continuu ca un răspuns direct la cerințele permanente ale clienților. Familia Brandtjen este foarte mândră de compania pe care înaintașii ei au înființat-o, încă din 1919. Recenta tranzacție este o oportunitate de dezvoltare a afacerii, ceea ce ne va permite respectarea angajamentelor față de clienți referitor la livrarea de echipamente durabile și de calitate”. (Romulus Cristea)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *