LOADING

Type to search

Eveniment Stiri

Facebook lansează o revistă-magazin pe suport de hârtie

Romulus Cristea iunie 30, 2018
Share

Publicația este distribuită gratuit și se adresează managerilor de companii care petrec o parte din timp călătorind.

„Grow by Facebook” este o publicație periodică de tip magazin, tipărită pe suport de hârtie. Ea este editată de echipa de marketing de la Facebook și pe copertă se menționează că este „magazin trimestrial pentru șefii de companii”, potrivit publicației specializată Graphiline.
„Știim foarte bine că oamenii de afaceri nu pot dedica un timp îndelungat pentru a citi la locul de muncă. De aceea, am creat această publicație pe suport de hârtie pentru a putea fi consultată pe durata călătoriilor lungi. Publicația este distribuită direct și gratuit clienților și a fost gândită să se integreze în campania noastră de marketing desfășurată, de obicei, în târguri și expoziții, pe aeroporturi și în gări, locuri unde oamenii petrec mai mult timp”, se menționează pe microsite-ul dedicat acestei acțiuni de marketing.
De ce o atfel de formă de comunicare, de ce o revistă-magazin tipărită pentru Facebook? Juan Senor, președintele companiei de consultanță pentru media de la Innovation Media, una dintre primele persoane care au răsfoit revista de la Facebook, a oferit pe Twitter un răspuns nu lipsit de umor: „Atunci când cea mai mare platformă media din lume dorește să câștige credibilitate, lansează o revistă tipărită care este expusă pe rafturile masive din salonul de la clasa întâi a LHR (London Heathrow International Airport). Dar atenție! Tiparul nu a murit? Facebook nu l-a răpus?” (Romulus Cristea)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *