LOADING

Type to search

Stiri

S-au decis finaliştii la FESPA Awards 2018

Sign Romania martie 19, 2018
Share

Lista finaliştilor a fost publicată online pe site-ul organizatorului, iar gala de premiere a laureaţilor va avea loc în cadrul târgului FESPA Global Print Expo, desfăşurat între 15 şi 18 mai, la Berlin. Au existat sute de înscrieri, iar lista finaliştilor conţine 68 de nume organizate în 14 categorii.

Graeme Richardson-Locke, FESPA Awards Judge and Head of Technical Support, a declarat: “Înscrierile de anul acesta au fost, ca de obicei, foarte variate şi foarte inovatoare. De la design industrial la textile sau chiar branding de stadioane, evaluarea juriului este foarte complicată, întrucât presupune examinarea unei game foarte largi de tehnologii de print. Unele categorii au fost cu adevărat aglomerate şi ne-au ţinut în deliberări până la 2 dimineaţa.”

Câştigătorii de la FESPA Awards 2018 vor fi anunţaţi la FESPA Gala Dinner, ce va avea loc în cadrul FESPA Global Print Expo 2018, în centrul de expoziţie de maşini de colecţie Classic Remise Berlin. Evenimentul, pe lângă caracterul festiv, reprezintă şi o oportunitate de networking pentru tipografi şi producători din zona sign din toată lumea să interacţioneze unii cu alţii.

Duncan MacOwan, Head of Events, FESPA, a spus: “Scopul FESPA Awards este acela de a pune în valoare excelenţa şi de a inspira pe cei din zonele de print şi sign. Este şi unul din lucrurile pe care le folosim pentru a arăta vizitatorilor de la FESPA 2018 cum îşi pot extinde afacerile cu oferte pe care încă nu le au în portofoliu. Ca să facem acest lucru, vom expune toate lucrările finaliste în atriumul de la Berlin Messe, pentru ca toţi vizitatorii de la FESPA şi de la European Sign Expo să vadă potenţialul creativ al printului. Vizitatorii vor putea apoi discuta cu expozanţii de la târg şi vor putea afla cum să transforme ideile creative în realitate.”

Foto: Graeme Richardson-Locke, FESPA Awards Judge and Head of Technical Support

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *