LOADING

Type to search

Stiri

Konica Minolta lansează seria AccurioPress C3080

Sign Romania martie 21, 2018
Share

Konica Minolta Business Solutions Europe a introdus pe piaţă o nouă serie de echipamente de producţie. Succesoare ale seriei AccurioPress C2070, această cea mai nouă serie din gamă combină calitatea înaltă şi performanţele modelelor anterioare cu opţiuni în plus pentru nevoile personalizate ale clienţilor. Aceste opţiuni cresc profitul, venind cu fluxuri de lucru optimizate ce pot duce la dezvoltarea serviciilor de print.

Echipamentele sunt ideale pentru cei care doresc să debuteze în printul digital. Tranziţia la această tehnologie este una uşoară cu aceste maşini ce au şi câteva opţiuni de finisare şi un concept modular care oferă o consistenţă maximă a culorii. Clienţii vor aprecia calitatea imaginilor şi flexibilitatea echipamentelor în ceea ce priveşte substratul. Pentru cei din tiparul comercial care produc volume mari, Konica Minolta propune modelele C3070/C3080/P. Aceste echipamente sunt destinate special creaţiei de materiale tipărite digital, cu finisare modulară profesională, culori deosebite, stabilitate şi calitate înaltă.

Seria AccurioPress C3080 le permite tipografilor să-şi deschidă noi oportunităţi de business oferind o mare flexibilitate în ceea ce priveşte tipul de suport pe care se tipăreşte şi o paletă extinsă de aplicaţii de print digital. Această serie a fost special creată pentru suport pentru o mulţime de tipuri de suport cu grosime mare, de până la 350 g/mp. În plus, o nouă unitate cu capacitate pentru tipărituri tip banner cu dimensiuni de până la 762 mm permite printarea eficientă a unor comenzi precum coperţile de carte şi pliantele.

„Pentru că în ultima vreme nu se mai pune problema de numere, produsele de calitate înaltă sunt disponibile mereu, cu mai puţine setări manuale şi mai puţine erori umane. Pe lângă acestea, graţie urmăririi şi ajustărilor în timp real, calitatea înaltă este asigurată, ceea ce contribuie la reducerea costurilor prin reducerea cantităţii de rebuturi şi la creşterea încrederii clientului.” (Andre Statkus, Product Manager, Production Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *