LOADING

Type to search

Stiri

Fujifilm a lansat un nou echipament din seria Acuity LED

Sign Romania martie 6, 2018
Share

Cel mai recent model din seria Acuity LED este destinat celor care doresc să imprime pe materiale flexibile în format mare reprezentând o alternativă mai ieftină şi mai flexibilă la modelul de succes Acuity LED 1600 II.

Noul Acuity LED 1600R este un model accesibil, optimizat pentru imprimare pe materiale din rolă. Fiind echipat, în configurație standard, cu patru canale de culoare CMYK le oferă utilizatorilor toate beneficiile de calitate şi performanţă ale modelului hibrid de mare succes Acuity LED 1600 II. Pentru cei care doresc mai mult există opțiunea de CMYK + Lc + Lm sau Lac și alb. Prima demonstraţie publică cu acest model a avut loc la C!Print Lyon, între 6 şi 8 februarie anul acesta, la standul Fujifilm, modelul fiind disponibil pentru vânzare de la 1 martie.

Cu opţiuni deţinute în excusivitate de Fujifilm şi folosind capete de imprimare industriale din clasa Dimatix-Q, echipamentul Acuity LED 1600R oferă patru canale de culoare, cu posibilitatea de upgrade modular până la opt. De asemenea, modelul pune la dispoziţia utilizatorului un mod de lucru “high density” pentru suporturi termosensibile imprimând culori vibrante, cu adevărat impresionante, fiind ideal pentru aplicaţii de signalistică de tip backlit şi window graphics. Ca şi în cazul modelului Acuity LED 1600 II productivitatea este foarte bună pentru un echipament din gama sa acesta putând să imprime cu o viteză de până la 33 mp/h.

Degajând niveluri reduse de căldură și având nevoie de mai puțină cerneală decât echipamentele similare de pe piaţă, cel mai nou membru al familiei Acuity dispune de lămpi LED UV cu durată de viață mare și pornire instantanee, nu degajă ozon sau compuși volatili organici și are nevoie de un singur consumabil – cerneala.

Aceasta face parte din noua gamă Uvjet RL și este disponibilă în variantele CMYK şi CMYK plus Lc şi Lm. Există şi o opţiune de includere a culorii albe, iar în cursul acestui an va fi disponibilă o nouă opţiune de upgrare de până la opt canale de culoare pentru a include şi lac transparent. Destinată materialelor în rolă, cerneala Uvjet RL este fabricată de către Fujifilm Specialty Ink în Marea Britanie şi, combinată cu sistemul de tratare LED patentat de Fujifilm pentru modelul 1600R şi capetele de imprimare Dimatix Q, oferă o calitate de imprimare aproape fotografică la viteză foarte mare.

Gama de echipamente wide format Fujifilm este disponibilă în România prin intermediul Printman, distribuitor autorizat Fujifilm (www.printman.ro).

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *