LOADING

Type to search

Stiri

Foliile antiefracţie Bruxsafol – protecţie “invizibilă” împotriva spargerilor şi accidentelor

Sign Romania iunie 5, 2015
Share

Instituţiile bancare şi financiare, magazinele şi centrele comerciale, clădirile de birouri cu suprafeţe mari de sticlă, dar şi locuinţele private pot fi protejate de eventuale tentative de spargere cu ajutorul foliilor antiefracţie Bruxsafol.

Acestea sunt agrementate si testate conform standardelor interne si internaţionale, de către Institutul de Cercetări pentru Echipamente şi Tehnologii în Construcţii, îndeplinind toate cerinţele cerute de legislaţia din ţara noastră. Foliile antiefracţie Bruxsafol au o durată de viaţă de până la 15 ani şi o garanţie de 10 ani.

30_poza_1237819895

Foliile antiefracţie și de securizare Bruxsafol se aplică pe interiorul geamului şi oferă protecţie împotriva pătrunderilor prin efracţie, atacurilor cu pietre sau sticlelor incendiare, formând o protecţie “invizibilă”.

Acestea reduc riscul rănirii cauzate de spargerea geamului, pentru că bucaţile de sticlă ramân prinse în folie. Chiar dacă sticla se sparge, geamul ramâne impenetrabil (gradul de impenetrabilitate depinde de tipul de folie utilizată, de forţa și repetitivitatea loviturii aplicate), accesul în cladire fiind îngreunat.

slider__827x450

În plus, foliile antiefracţie Bruxsafol întârzie propagarea focului şi protejează împotriva nocivelor raze UV, pe care le filtrează în proporţie de până la 99%.

Înlocuirea geamurilor cu unele securizate este o soluţie costisitoare, dar folosirea foliilor antiefracţie oferă aceleaşi beneficii, cu un cost mult mai redus.

Pot fi achiziţionate direct de pe stoc trei modele de folii antiefracţie Bruxsafol şi multe altele la comandă, inclusiv folii antiefracţie care au şi protecţie solară; aceste folii pot fi clare optic/transparente, astfel că nu distorsionează imaginea şi nici nu modifică aspectul iniţial al geamului.

Foliile antiefracţie şi de securizare Bruxsafol au la suprafață un strat “hard coat” care le face rezistente la zgâriere şi deteriorare. Se curață uşor cu ajutorul unei cârpe moi şi a soluţiilor comune de curăţare a geamurilor (dar nu soluții abrazive).

Foliile sunt disponibile în role cu lungimea de 30.48 m și lătimea standard de 1.524 m (la comandă se pot aduce și alte lațimi).

Pentru mai multe detalii legate de foliile antiefracţie şi de securizare Bruxsafol, specialiștii Verla vă stau la dispoziție pentru consiliere şi suport, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie, prin intermediul managerilor zonali şi a echipelor de vânzări din Cluj şi Bucureşti.

175_poza_1237819803

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *