LOADING

Type to search

Stiri

Noua gama de tapet printabil DigiPrint

Sign Romania martie 2, 2015
Share

Venind în completarea gamei de tapet printabil de la MACtac vândut de Verla, tapetul DigiPrint fără adeziv este o alegere economică excelentă. Sunt trei modele, având finisaje și densități diferite.

tapet imprimabil verla

Digiprint Plain MA 8941 este cel mai dens, cu 180 g/mp, dar grosime mică, de 243 de microni. Suprafața lui este fină, nu are model ștanțat. Materialul nețesut este alcătuit din 2 straturi de hârtie și coating pe fața imprimabilă.

Digiprint Fabrics BR 9708 este un material cu densitatea de 147 g/mp și grosimea de 380 de microni. Suprafața sa mată este texturată, cu aspect de fibră de celuloză. Materialul nețesut este alcătuit din 2 straturi de hârtie.

Digiprint Stripe BR 5380 are aceeași densitate de 147 g/mp dar este cel mai gros, având 470 de microni. Suprafața mată are o textură în dungi.

tapet printabil verla

Toate cele trei produse se imprimă cu cerneluri Latex și UV, dar și prin flexografie. Se aplică pe pereți perfect uscați și cât mai drepți, astfel încât adezivul folosit să se distribuie uniform. Pentru lipire, vă recomandăm Power Special Vinyl sau Glutolin comercializate de firma Axelen.

tapet imprimabil verla

Avantajele tapetului DigiPrint
– Se aplică foarte ușor cu un adeziv obișnuit pentru tapet;

– Nu formează bule la aplicare, putând fi întins cu ușurință cu ajutorul unei role presoare;

– După aplicare, tapetul rămâne stabil dimensional, nu se strânge și nu se întinde;
- Se curăță cu o cârpă curată sau cu ajutorul unei perii moi;

– Se îndepărtează ușor.

Pentru mai multe detalii despre această gamă, profesioniștii de la Verla vă stau la dispoziție pentru consiliere și suport, oferindu-vă toate informațiile de care aveți nevoie, prin intermediul managerilor zonali și a echipelor de vânzări din Cluj și București.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *