LOADING

Type to search

Tehnic

Open House Mons Medius in perioada 30 – 31 octombrie 2013

Sign Romania octombrie 31, 2013
Share

În zilele de 30 şi 31 octombrie, firma Mons Medius organizează la sediul său din Bucuresti, str.Siriului 60A, sector 1, o prezentare de echipamente destinate in principal firmelor care lucreaza cu clienti finali persoane fizice (magazine foto, centre de copiere, magazine de cadouri si suvenire).

AnaJet 1

Este vorba de EPSON SureLab D-3000 destinat imprimării fotografiilor digitale. Multiplicarea fotografiilor digitale se poate face şi cu alte tehnologii şi echipamente, dar calitatea produsă de EPSON SureLab este greu de egalat. Un alt echipament ce va fi prezentat este printerul de tricouri AnaJet Sprint care permite imprimarea imaginilor dorite direct pe tricouri sau pe alte obiecte de îmbrăcăminte la calitate foto. Procedeul este rapid, imprimarea este durabilă, iar rezultatul spectaculos.

SureLab 1

Vor mai fi de asemenea disponibile pentru demonstraţii printere de format mare de la Mutoh (modelul DraftStation A0 pe baza de apa) şi Seiko (modelele M-64s si W-64s pe baza de eco-solvent), precum şi sistemele de legatorie documente de la UNIBIND.

Demonstraţiile vor avea loc în zilele menţionate, între orele 10:00 şi 17:00.

Pentru informatii suplimentare, vizitati site-ul www.monsmedius.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *