LOADING

Type to search

Stiri

Algernon. Douazeci de ani de excelenţă.

Sign Romania octombrie 31, 2013
Share

Vineri, 25 Octombrie 2013, compania Algernon a sărbatorit 20 de ani de activitate. Într-un cadru select şi o atmosferă antrenantă, invitaţii, colaboratori mai noi sau mai vechi ai Algernon, au avut ocazia de a petrece o seară memorabilă. Nu au lipsit surprizele, muzica bună şi tortul aniversar.

S-au sărbătorit 20 de ani plini de reuşite, momente culminante, antrenante, ani în care Algernon a ajuns de la novice în domeniul foliilor adezive la nivel de lider în comercializarea produselor pentru industria publicitară şi a domeniilor conexe.

tort

Clienţii participanţi au avut ocazia de a cunoaşte întreaga echipă Algernon, de a socializa cu reprezentanţi ai firmelor din branşă, dar şi de a afla mai multe informaţii despre brand-urile pe care compania le comercializează în România: Orafol, Siser, Folex, Hi Bond.

Algernon a luat naştere în anul 1993, într-o piaţă născută practic odată cu compania, cea a produselor de imprimat pentru industria publicităţii. După doar un an de activitate, compania îşi extinde activitatea către importul de folii şi hârtii adezive. De altfel, 1994 este un an important pentru Algernon, fiind momentul în care devine distribuitor autorizat în Romania al companiei germane Orafol, unul din liderii mondiali, încă de atunci, în domeniul foliilor şi hârtiilor adezive.

În scurt timp, mai exact în anul 1997, Algernon aduce pe piaţa din Romania foliile pentru inscriptionări pe textile prin termotransfer, datorită colaborării începute cu prestigioasa companie italiana Siser. În timp, Algernon îşi lărgeşte portofoliul prin comercializarea produselor de la Folex, Groner, Reflexite, Stema, Hi Bond.

Începând cu anul 2003, datorită activităţii în continuă creştere, Algernon îşi mută depozitul şi departamentul de vânzări într-un nou sediu. O etapă importantă este reprezentată de anul 2007, când compania îşi reconfigurează modul de desfăşurare a activităţii prin implementarea sistemului informatic de gestiune, SAP. Opţiunea pentru un sistem de tip ERP a avut la bază intenţia de definire a proceselor de business în concordanţă cu cele mai bune practici din domeniu, SAP fiind un sistem capabil să asigure competitivitatea la nivelul pieţei europene de profil.

Evenimentul a fost deschis de către Directorul General al companiei – Adrian Ghinguleac, printr-un discurs în care au fost menţionate aspecte legate de misiunea Algernon, despre felul în care echipa înţelege să își desfășoare activitatea:

“Dincolo de bussines însă, dincolo de dorinţa de a deveni cei mai buni în ceea ce facem, misiunea noastră este să oferim experienţe plăcute clienţilor, colaboratorilor și furnizorilor noștri prin identificarea și satisfacerea nevoilor și așteptărilor acestora. Ne dorim ca între noi și partenerii noștri, să existe nu o relaţie contractuală, ci una bazată pe sprijin, cooperare și înţelegere.

Suntem conștienţi că trebuie să aducem cele mai bune soluţii pentru un domeniu aflat într-o continuă schimbare. Acţiunile și activităţile pe care le desfăsurăm au ca scop construirea unei companii puternice și durabile.”

Pe această cale întreaga echipă Algernon, mulţumește celor care ne – au fost alături la aniversarea celor 20 de ani, dar și de-a lungul întregii activităţi.

MUF_7752

MUF_7728

echipa

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *