LOADING

Type to search

Stiri

Ai aflat ce îți aduce Joia Reducerilor la Verla?

Sign Romania octombrie 31, 2013
Share

Dacă nu, îți spunem că joi, 31 octombrie 2013, poți beneficia de 50% reducere la materiale pentru transfer termic și până la 25% reducere la echipamente. În plus, poți testa noua hârtie revoluționară WOW 7.7 împreună cu imprimanta cu toner alb OKI 711WT.

imprimantaoki

WOW 7.7 este o hârtie imprimabilă laser, autodecupabilă în cele mai fine detalii, ideală pentru personalizarea textilelor negre și de culoare închisă. În Joia Reducerilor prețul unui kit este de 1,24 Euro + TVA.

Poliflex Premium, folia cu rezultate excelente în aplicații textile cu grafică dificilă, va putea fi achiziționată la un preț cu 50% reducere în 31 octombrie.

50procente

OKI C711WT imprimă alb plin pe folie albă sau transparentă și pe o mare varietate de materiale cu care se pot personaliza tricouri, articole promoţionale, papetărie, invitaţii, meniuri etc., a căror utilizare poate fi reinventată utilizând această imprimantă care elimină barierele de design ale printării CMYK.

Doar în Joia Reducerilor, imprimanta OKI C711WT, dar și alte echipamentele pentru transfer termic pot fi achiziționate la prețuri reduse cu până la 25%.

25procente

Pentru detalii privind ofertele, accesați www.verla.ro sau contactați reprezentanții de vânzări Verla.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *