LOADING

Type to search

Tehnic

Zünd primeste o noua distinctie EDP 2013!

Sign Romania iulie 10, 2013
Share

Firma Zünd, producatorul elvetian de cuttere flatbed, a castigat anul acesta Premiul EDP la categoria „Cea Mai Buna Solutie de Workflow Management” pentru software-ul Zünd Cut Center ZCC 2.0. Acesta este al 5-lea Premiu EDP din ultimii ani pentru Zünd, celelalte fiind: “Cel mai bun echipament de taiere” in 2007, pentru cutterele G3 in 2009, pentru software-ul Zünd Cut Center 1.0 in 2011 si pentru cutterele S3 in 2012.

ZCC – Soft de taiere digitala creata de profesionisti, pentru profesionisti

Softul de taiere digitala ZCC este o solutie croita dupa nevoile clientilor – creata de profesionisti, pentru profesionisti. Un cutter Zünd impreuna cu softul ZCC ca centru de control garanteaza un flux de productie optima de la fisier pana la produsul finit, pentru productivitate fara egal si calitate superioara.

Zund EDP Award 2013_webZünd Cut Center este proiectat sa pregateasca fisiere gata de taiere create in programe de design folosite in mod curent. Softul poate procesa fara interventie suplimentara fisiere produse cu multe softuri populare de RIP sau nesting. Softul ZCC ofera sprijin utilizatorului in fiecare faza a procesului de productie.

European Digital Press Association (EDP) e o retea de peste 18 reviste de specialitate din intreaga Europa. Impreuna, au o audienta de peste 1.000.000 de profesionisti din industria grafica. Asociatia recunoaste produsele si solutiile exceptionale prin Premiile EDP acordate anual. In acest an, Zünd a cucerit juriul cu Zünd Cut Center ZCC 2.0.

Echipamentele Zund sunt distribuite in Romania de catre firma Mons Medius prin divizia Echipamente-Tehnologie-Service SRL.

Pentru informatii suplimentare, vizitati site-ul www.zund.com si www.monsmedius.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *