LOADING

Type to search

Stiri

Laminarea si importanta ei in industria publicitara

Sign Romania iulie 10, 2013
Share

Indiferent de tipul de aplicatie sau de materialul de baza utilizat, laminarea reprezinta o etapa care nu trebuie eliminata din procesul de productie al oricarui tip de produs publicitar.

Laminarea materialelor printate ink-jet este recomandata pentru a asigura o durabilitate mai mare la o calitate optima (stralucire, profunzime a culorii, protectie mecanica). Foliile adezive pentru laminare din gama ORAGUARD imbunatatesc efectele culorilor pentru aspectul dorit al suprafetei (lucios, mat, semi-lucios) si asigura o protectie excelenta impotriva razelor UV care distrug pigmentul culorilor si impotriva umiditatii si abraziunii.

520_zoom_1369646789

Murdaria poate fi inlaturata cu usurinta cu agenti de curatare obisnuiti. Algernon recomanda folosirea exclusiva a filmelor de la acelasi producator si de acelasi tip (de exemplu, o folie din PVC monomerica se lamineaza cu o folie din PVC monomerica si o folie din PVC polimerica se lamineaza cu o folie din PVC polimerica), pentru ca materialele de acelasi tip, neprelucrate, se potrivesc perfect unele cu altele.

Algernon are in oferta sa o gama larga de folii pentru laminare, potrivite pentru orice tip de aplicatie. Desi foliile prezinta diferente in functie de serie, toate au in comun caracteristici precum: gradul mare de protectie impotriva razelor UV, adezivul pe baza de solvent, permanent.

Durabilitatea foliilor, in exterior, este, in medie, intre 5 si 8 ani. Pentru a afla care este tipul de folie de laminare potrivit pentru lucrarea dumneavoastra nu ezitati sa contactati reprezentantii Algernon.

Algernon – avantaje si beneficii:

  • Asiguram informatiile tehnice si suportul necesar pentru alegerea materialului optim pentru fiecare aplicatie in parte prin consilierii nostri pentru suport si instruire gratuita;
  • Respectam intotdeauna conformitatea comenzilor;
  • Calitatea produselor este garantata in conformitate cu garantia oferita de producator prin certificatele de calitate ce insotesc produsele;
  • Oferim clientilor un sistem coerent de reduceri de pret, in functie de cantitatile cumparate, dar si de fidelitatea acestora;
  • Comenzile se fac direct la sediul nostru, telefonic, prin fax sau e-mail;
  • Livrarea materialelor se face la sediul clientului, oriunde in tara, in deplina siguranta, in cel mai scurt timp.

Consilier AlgernonPentru detalii despre foliile adezive de la Algernon accesati www.folii-adezive.ro .
Va rugam sa contactati consilierul nostru pentru suport si instruire gratuita:
Eduard Oleinic
Tel. 0723 647 116
E-mail: folii-print@algernon.ro
www.folii-adezive.ro

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *