LOADING

Type to search

Tehnic

Mutoh lanseaza noul printer flatbed cu cerneala alba ValueJet 1617H

Sign Romania iunie 20, 2013
Share

Mutoh lanseaza la FESPA primul sau printer flatbed cu cerneala alba, ValueJet 1617H. Imprimanta ValueJet hibrid 1617H ofera imprimari de inalta calitate pe o varietate de materiale in rola si rigide, cum ar fi ABS, placa de tip sandwich de aluminiu, carton, materiale auto-adezive non-pvc, PE, PET, PMMA, PP, spuma PVC bord, hartie reciclabila pe baza de fibre, poliester fara coating, Tyvek fara coating, etc.

Mutoh ValueJet 1617
• imprima pe rigid și roll-to-roll la 1.625 mm;
• CMYK + cerneluri albe din resurse regenerabile;
• imprimă pe o gamă largă de suporturi fara coating;
• gama extinsă de culori și durabilitate excelentă a imaginii;
• imprimare calitate ridicata cu tehnologia Mutoh i² Intelligent Interweaving.

ValueJet 1617H utilizeaza cernelurile Mutoh MP11 Multi-Purpose, care sunt formate in proportie de 50% din produse obtinute din porumb, neavand la baza solventi din petrol.

ValueJet 1617H este proiectat pentru companii start-up, precum și pentru firmele de imprimare cu volume mici, care printeaza in rola si pe placi la calitate foarte buna, pentru vizualizarea de la distanțe apropiate. Este un echipament versatil, economic, care reduce si impactul asupra mediului.

Printerele Mutoh sunt distribuite in Romania de catre Mons Medius Inv SA, care asigura atat asistenta tehnica locala, cat si furnizarea de consumabile.

Pentru mai multe informatii, consultati site-urile: www.mutoh.eu si www.monsmedius.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *