LOADING

Type to search

Stiri

Tapetul creativ de la Leykom!

Sign Romania aprilie 10, 2013
Share

Doriţi să amenajaţi spaţii interioare într-un mod absolut unic şi spectaculos? Folosiţi noul tapet Euromedia Star Wall 2, disponibil acum în varianta îmbunătăţită şi mult mai versatilă.

smoothwall

Produs fără conţinut de PVC, în concordanţă cu standardul European DIN EN 13501-1 de protecţie împotriva incendiilor, acest tapet este alegerea ideală pentru decorarea interioară a pereţilor oricărui gen de spaţiu privat, dar şi public. Tapetul Euromedia Star Wall 2 se printează pe orice echipament care funcţionează cu cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent sau latex şi îşi păstrează dimensiunile stabile, atât în timpul prelucrării, cât şi pe întreaga perioadă de exploatare.

Imaginile obţinute sunt spectaculoase, au calitate fotografică, detalii fin evidenţiate şi culori bine definite. În plus, montajul acestui tapet se face uşor, folosind aceeaşi tehnologie şi accesorii ca pentru tapetul obişnuit.

Lăsaţi-vă imaginaţia să prindă viaţă! Cu acest produs, orice perete se poate transforma într-o operă de artă sau un excelent suport de prezentare!

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi site-ul www.leykom.ro, secţiunea “Decorare”

starwall 2

Tags:

You Might also Like

1 Comments

  1. cornel aprilie 16, 2013

    Foarte tari toate cele din sectiunea „decorare”. Ca mai toate de la leykom…mai putin catalogul printat interactiv 😛

    Răspunde

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *