LOADING

Type to search

Stiri

Epson lansează seria de imprimante cu sublimare SureColor SC-F

Sign Romania noiembrie 28, 2012
Share

Modelele de 44 şi 64 de inci marchează intrarea companiei Epson pe piaţa de imprimare pe materiale textile

Epson intră pentru prima dată pe piaţa de imprimare prin sublimare, odată cu lansarea a două imprimante cu sublimare roll-to-roll: SureColor SC-F6000, de 44 de inci, şi SureColor SC-F7000, de 64 de inci.

Oferind o calitate superioară a printului, graţie unei rezoluţii de până la 720 x 1.440 dpi, pentru toate tipurile de hârtie cu transfer termic, noile imprimante nu sunt doar primele modele cu sublimare produse de Epson, ci şi primele modele din acest sector în care fiecare componentă, de la cerneală şi capul de imprimare până la şasiul imprimantei şi accesoriile opţionale.

Acest lucru asigură optimizarea calităţii, performanţei şi a fiabilităţii pentru a obţine o durată de funcţionare îndelungată şi un profit maxim, precum şi un cost de producţie scăzut.

Modelele SureColor SC-F sunt imprimante durabile şi robuste cu patru culori (CMYK), roll-to-roll, care acceptă o gamă largă de aplicaţii.

Modelul destinat volumului mediu-ridicat SureColor SC-F7000 de 64 inci şi cel volumului scăzut-mediu SureColor SC-F6000 de 44 inci au fost dezvoltate pentru producţia eficientă de materiale pentru semnalistică, echipamente sportive, îmbrăcăminte, accesorii, articole promoţionale personalizate şi articole decorative din material textil de calitate.

Încărcarea mediei de tipărire, care poate fi efectuată de un singur operator, şi caracteristicile de instalare, cum ar fi tensionarea automată a materialelor şi panoul de comandă LCD intuitiv, simplifică şi accelerează procesul de instalare şi utilizare.

Ambele modele imprimă la viteze între 16 şi 57 m2/oră, în funcţie de utilizare , şi au în dotare un sistem de cerneală de mare capacitate, integrat şi simplu de reîncărcat, de 1,5 litri.

În plus, sistemul de preluare automată a mediei – dotare standard pentru SC-F7000 şi opţională pentru SureColor SC-F6000 – permite sesiuni de producţie neîntrerupte cu perioade minime pentru întreţinere.

Capul de imprimare Epson MicroPiezo TFP®, care este deja o tehnologie recunoscută pe piaţa imprimantelor cu sublimare, asigură rezultate precise şi consecvente, precum şi o durată de viaţă excelentă a printurilor.

Acestea, împreună cu cerneala Epson UltraChrome DS, o nouă cerneală pe bază de apă dezvoltată pentru materialele speciale, produc imagini extraordinare în culori vii, un negru intens, contururi clare şi nuanţe fine. Imprimările pe material textil realizate de imprimantele din seria SureColor SC-F sunt, de asemenea, foarte rezistente la lumină şi la spălări, precum şi la abraziune şi transpiraţie.

„Digitalizarea imprimării pe material textil reprezintă încă sub 2% din piaţă, însă creşte rapid. Strategia noastră este de a creşte acest procent prin furnizarea în sectorul de imprimare profesională a celor mai fiabile şi economice soluţii pentru sesiunile scurte de producţie, de soluţii Epson pentru a oferi rezultate la calitate constantă” a declarat Guy Martin, manager de produs la Epson Europe.

„Noile modele SureColor SC-F6000 şi SC-F7000 oferă pe piaţa de imprimare prin sublimare echipamentepotrivite pentru numeroase aplicaţii creative, imprimante ce sunt susţinute de experienţa şi asistenţa companiei Epson. Acesta este doar începutul pentru noi şi, în viitor, vom lansa mai multe produse.”

Caracteristici cheie pentru SC-F7000 si SC-F6000

 • Imprimante cu sublimare productive, fiabile şi flexibile 64 inci 44 inci
 • Echipate de Epson pentru productivitate maximă şi cost total de proprietate (TCO) scăzut
 • Cap de imprimare Epson MicroPiezo TFP testat, pentru volume de producţie ridicate, la rezoluţie de 720 x 1.440 dpi şi o durată de viaţă lungă
 • Imprimare CMYK pe o gamă largă de tipuri de hârtie cu transfer termic pentru sublimare Lăţime de până la 64 inci Lăţime de până la 44 inci
 • Încărcare a materialelor realizată de un singur operator şi acces frontal
 • Încărcare a materialelor realizată de un singur operator şi acces prin spate
 • Control automat al tensionării materialelor
 • Viteze de producţie de până la 57 m2/oră în modul Draft (schiţă), 28 m2/oră în modul Production (producţie), 16 m2/oră în modul Quality (calitate)
 • Sistem de cerneală de mare capacitate, integral şi simplu de reîncărcat, de 1,5 litri, pentru perioade scurte de întreţinere şi sesiuni de producţie mai lungi
 • Rolă cu preluare automată pentru sesiuni imprimare de lungă durată, fără deteriorări ale materialelor
 • Opţional

 • Sistem opţional de alimentare a materialelor pentru role grele de până la 80 kg
 • Cerneală pe bază de apă Epson UltraChrome DS pentru culori vii, contururi clare şi nuanţe fine, cu o rezistenţă excelentă la lumină şi la spălări, precum şi la abraziune şi la transpiraţie.
 • Conectivitate Ethernet şi USB
 • Epson este liderul global în prelucrarea imaginilor şi în inovaţii, a cărui gamă de produse se întinde de la imprimante cu jet de cerneală şi proiectoare 3LCD până la senzori şi alte micro-dispozitive.

  Fiind dedicată depăşirii aşteptărilor clienţilor din întreaga lume, compania Epson le oferă acestora valoare prin intermediul tehnologiilor compacte, de mare precizie, care economisesc energie, pe pieţe care sunt destinate întreprinderilor şi utilizatorilor domestici, dar şi comerţului şi industriei.

  Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 97 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuţiile permanente aduse protejării mediului şi comunităţilor în care operează.

  Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este sediul regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.757 angajaţi, vânzările Epson Europe în anul fiscal 2011 au fost de 1.546 milioane Euro.

  Viziune ecologică 2050: http://eco.epson.com/.

  Tags:

  You Might also Like

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *