LOADING

Type to search

Semne Stiri

La Algernon găsiţi burete dublu adeziv transparent

Sign Romania martie 6, 2012
Share

Gama benzilor dublu adezive de la Algernon s-a extins cu doua produse noi de la producătorul britanic HI-BOND: VST 4050C şi VST 4100C.

Benzile dublu adezive VST (Very Strong Tape) sunt alegerea ideală atunci când aveţi nevoie de o fixare puternică şi rezistentă, atât în aplicaţii de interior cât şi de exterior, ele reprezentând o alternativă mult mai convenabilă şi mai accesibilă la sistemele tradiţionale de fixare (şuruburi, nituri, adezivi lichizi). Benzile VST au ca suport o spumă acrilică transparentă şi vascoelastică, extrem de rezistentă la rupere şi la frecare cu grosimea de 0,5 mm pentru VST 4050C și 1 mm pentru VST 4100C.

Datorită elasticităţii sale, această bandă are proprietatea de a absorbi socurile şi de a atenua vibraţiile. Compozitia pur acrilică a adezivului conferă benzii durabilitate şi rezistenţă crescută în timp, calităţi care se păstrează chiar şi în condiţii extreme (diferenţe de temperatură, expunere la agenţi chimici, umezeală sau stres mecanic).

Este compatibilă cu suprafeţele cu energie crescută (metal, sticla) sau plasticuri cu energie crescută (acril, PVC, policarbonat, poliester). Este folosită pentru fixarea diverselor elemente din metal, fixarea panourilor de sticlă, fixarea casetelor luminoase sau a literelor volumetrice sau în industria panourilor solare.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.folii-adezive.ro

Contactați consilierul nostru pentru suport și instruire gratuită!
Cristian Boricean
Tel: 0736.000.371
Email: benzi-adezive@algernon.ro

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up