LOADING

Type to search

Stiri

Ai liber la oferte cu www.cartush.ro

Sign Romania octombrie 26, 2010
Share

Săptămâna trecută s-a lansat site-ul cartush.ro, primul sistem online menit să faciliteze comunicarea comercială dintre companiile din domeniul tipografic și cele de producție publicitară.

Cartush.ro dă posibilitatea postării gratuite de anunțuri de către companiile din industria de print, astfel că cei interesați pot găsi toate ofertele curente de vânzare atât pentru utilaje second hand, cât și pentru echipamente nou lansate. Anunțurile cuprind descrieri relevante furnizate de ofertanți, respectiv caracteristici, stare, preț, date de contact.

Pe lângă oferte de echipamente second hand, portalul oferă informații legate de promoții și oferte speciale aplicate produselor noi de către furnizorii specializați în distribuția de materiale și echipamente de tipar și producție publicitară.

Pentru se a păstra o legătură permanentă cu publicul vizat direct interesat, este trimis în fiecare săptămână un newsletter către o bază de date de 3500 de companii din domeniile tiparului și al producției publicitare cu cele mai recente oferte de echipamente second hand postate pe platforma de anunțuri cartush.ro.

Site-ul beneficiază de o comunicare continuă în media online specializată, prin prezentări, postări specifice și link-uri directe.

Cartush.ro este indexat eficient de motoarele de căutare, furnizând răspunsuri afișate prioritar, în funcție de cuvintele cheie după care se generează căutarea.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *